divendres, 4 de juny del 2010

Divendres de pizza

Avui, com marca la tradició, encetem el cap de setmana amb una bona pizza al romaní acompanyada d'un fantàstic vi.

Obrirem un BACH extríssim blanc semi-dolç a la vostra salut! tal com vam fer algunes setmanes enrera en la primera edició del tast de vins amb amics.





Convida'm a descobrir la dolçor del Xarel•lo matisada pel Macabeu, que després de 6 mesos de criança en roure americà es torna groc amb tons daurats, evocant una complexa aroma a fruites i flors amb notes de camamilla, acàcia, bergamota i mel, i arrodonit amb fines notes de fusta. El seu gust mostra una excel•lent estructura i equilibri dolçor-acidesa, amb un toc de fusta que es presenta com el complement perfecte per a foie i formatges blaus, aperitius, mariscs i guisats de peix i tota classe de dolços i rebosteria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada