dilluns, 2 d’agost del 2010

Dinaret amb família

Un pica pica a base de tomàquets cherry, palmitos, olivetes, humus, i diferents tipus de formatge (d'anous, curat, milde cheddar,...), seguit d'un pebrot farcit de llenties vermelles acompanyat amb pasta fresca i, per si encara teníem gana, un mousse de fruits del bosc de la pastisseria de sota de casa.





Tot això acompanyat per un blanc Atrium de Torres (simfonia blanca d'aromes)





Varietat: chardonnay

13,5º

Notes intenses de préssec madur, tocs de vainilla.

- AÑADA: 2008
- VARIEDADES: Chardonnay 100%.
- NOTA DE CATA: Una tercera parte del Chardonnay se elaboró y recibió crianza durante 5 meses en barricas nuevas de roble (mezcla Hungría y Nevers). Abrir una botella de Atrium es disfrutar de una sinfonía de intensos aromas. Las notas de melocotón maduro forman un acorde vibrante con los matices de vainilla, escribiendo así una mágica partitura.
- MARIDAJE: Todo tipo de pescados, paellas y pavo.
- TEMPERATURA DE SERVICIO: Servir entre 11 y 12ºC.
- PREMIOS INTERNACIONALES / NOTAS DE PRENSA:
Guía Peñin 2010: 89 pts - "Color amarillo brillante. Aroma equilibrado, fruta madura, floral, varietal. Boca estructurado, sabroso, potente, fino amargor." (Precio: € 8,31)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada